SeZaM bistro na Nováku je ode pátku 14. 6. 2019 od 16.00 v provozu

Dnes v 16 hodin bude otevřeno nové občerstvení na Nováku. Nabídka bistra bude postupně procházet vývojem, pro návštěvníky areálu jsou v plánu například tematické večery a grilovačky. Velkým tématem je také ekologie.

S portovní zařízení města Příbram dnes otevírají nové bistro v areálu Nového rybníka. Navzdory šibeničnímu termínu na zařízení provozu bistra tak, aby bylo provozuschopné, se přání vedení organizace i samotného města vyplnilo a nyní se dolaďují poslední detaily. Vše je připraveno na otevření.

„Bistro otevřeme dnes v 16:00 hodin a jsme za to opravdu rádi. Všichni zaměstnanci odvedli dobrou práci a vše se za velmi krátkou dobu od kolaudace budovy stihlo připravit tak, aby na víkend bylo možné prodávat,“ říká ředitel Sportovních zařízení města Příbram Jan Slaba a dodává, že z důvodu zahájení provozu nového bistra nebude dnes otevřeno náhradní občerstvení u skateparku.

Kolaudace SeZaM bistra proběhla začátkem tohoto týdne. Bistro bude v červnu v provozu ve všední dny od 14:00 do 20:00 a o víkendech od 10:00 do 20:00 hodin. Provozní doba se může měnit v závislosti na počasí. V nabídce návštěvníci najdou například točenou malinovku, pivo, rozlévané víno, balené zmrzliny a jiné sladkosti, z teplého občerstvení potom klobásu, vafle, pizzu nebo třeba grilovaný hermelín. „Stálá nabídka bude obohacována nabídkami mimořádnými, a to zejména o víkendech. V plánu jsou grilovačky a tematické večery,“ doplňuje Slaba.

Velkým tématem v souvislosti s provozováním rychlého občerstvení je také ekologie. „V novém SeZaM bistru na Nováku bychom se rádi zaměřili více i na ekologickou stránku věci. Spolupracujeme s technickými službami města, domluvené máme žluté kontejnery na plast a řešíme další možnosti, jako jsou vratné kelímky, biologicky rozložitelné nádobí a tříděný odpad,“ říká Slaba a dodává, že postupy a nápady, které se osvědčí, budou aplikovány i na dalších střediscích SZM Příbram. 

Bc. Miroslava Poláková
Tisková mluvčí
Sportovní zařízení města Příbram, Legionářů 378, 261 01, Příbram VII
tel. č.: 318 621 384, mob.: 773 041 753

Oficiální webové stránky Sportovního zařízení města Příbram: www.szm.pb.cz

Oficiální FB stránky Sportovního zařízení města Příbram: https://www.facebook.com/szmpribram